Posted in Silent Sunday

Fall(en)

181028SilentSunday

click!

 

Author:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

6 thoughts on “Fall(en)

 1. Herfst zoals herfst hoort te zijn.
  NB. Dit bezoek heeft mij weer aan het twijfelen gebracht. Ondanks dat reageren wat lastiger is, is dit toch een prachtig thema…

  Like

  1. Je bedoelt het WordPress thema dat ik op mijn blogs gebruik Rianne? En dat je eerst de post moet openen voordat je kunt reageren? Dat komt doordat ik de post als ‘afbeelding’ heb ingesteld, en niet als standaard post.

   Like

   1. Ik bedoel inderdaad het WP thema. Ik heb het ook een tijdje gebruikt, berichtinstelling standaard, maar ook dan moest je eerst het bericht openen alvorens te kunenn reageren. Nu komen de meeste mensen automatisch via een berichtlink op mijn blog, dus wellicht is het toch niet zo’n ramp als ik er van maakte. Het is wel een prachtig en speels thema. Zucht. Zit ik zomaar weer over het WPthema na te denken.. 😉

    Like

Please, share your thoughts:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.