11 thoughts on “Silent Sunday

  1. Wat een mooie knul knippert met ogen en hele mooie foto’s, Marion 🙂 Dank je wel voor je verjaardagswensen voor Granny. Ze heeft een mooie, rustige dag gehad en ze voelt zich..een jaartje ouder…MOL 😀 Lieve groet en Pawkisses van ons 🙂 ❤

    Liked by 1 person

    1. Mooie kater hè? Ik kreeg hem twee jaar geleden van een kennis die er tot zijn grote spijt niet meer voor kon zorgen. En ik had net Smokey uit het dierenasiel gehaald, en Bandit was al oud. Nu zijn alleen de twee vijf-jarigen nog over, en ze kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden. Zo fijn. 😃

      Liked by 1 person

Please, share your thoughts:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s