Posted in Silent Sunday

Silent Sunday


 • model: Boris
 • age: 5
 • gender: male
 • hair color: red
 • eye color: green

161120blikvanger3161120blikvanger2161120blikvanger

please click for details

Author:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

11 thoughts on “Silent Sunday

 1. Wat een mooie knul knippert met ogen en hele mooie foto’s, Marion 🙂 Dank je wel voor je verjaardagswensen voor Granny. Ze heeft een mooie, rustige dag gehad en ze voelt zich..een jaartje ouder…MOL 😀 Lieve groet en Pawkisses van ons 🙂 ❤

  Liked by 1 person

  1. Mooie kater hè? Ik kreeg hem twee jaar geleden van een kennis die er tot zijn grote spijt niet meer voor kon zorgen. En ik had net Smokey uit het dierenasiel gehaald, en Bandit was al oud. Nu zijn alleen de twee vijf-jarigen nog over, en ze kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden. Zo fijn. 😃

   Liked by 1 person

Please, share your thoughts:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.