Posted in Books, Photo challenge

Weekly Photo Challenge: Habit

~

no sleep

without words

to clear my mind

131108habit

for a larger image, please click the photos

–

wordpress
< WordPress Weekly Photo Challenge.

Author:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

21 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Habit

  1. Luister je in de avond naar muziek, of als je bed ligt?
   ‘s Morgens komen de woorden naar me toe in de douche. Maar vlieg ik weer naar mijn werk en moeten ze wachten tot de avond of het weekend. Ik ga echter nooit slapen zonder even te lezen. Dat ontspant me zo dat ik in slaap val. Doe ik dat niet, dan lig ik uren wakker.

   Like

   1. Ik had je blijkbaar niet helemaal correct begrepen. Ik dacht dat jij ‘s avonds in bed jouw blogberichten schreef. Meestal slaap ik ook pas in na nog enkele bladzijden te hebben gelezen. Naar muziek luisteren doe ik voorheen.

    Geniet van het weekeinde, Marion

    Like

Please, share your thoughts:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.